update

Lunar Savaşı Güncellendi!
30.11.2023


Herkese merhaba,

Lunar Savaşlarında köklü değişiklikler yapıldı, hemen detaylara göz atalım.

İlk olarak en büyük değişiklikten bahsedelim, artık lunar savaşını kazanan ırk diğer ırkın haritasına baskın yapamayacak. Karşı ırkın haritasına baskın yapma aşaması kaldırılmıştır ve savaşlar 1 saat sürecek.

Lunar savaşlarında Nereidth (Gemi savaşı) haricindeki haritalarda kazanan ırk sadece savaş sırasında alınmış öldürme puanları ile belirlenecek ve mevcut öldürme puan durumunu sol üst köşede ortaya çıkan tablodan anlık olarak takip edebileceksiniz.


Savaş sırasında kazandığınız NP değerini takip edebilmek için ALT tuşuyla açabildiğiniz sıralama penceresi eklendi.


Gatekeeper ve Garrison Leader NPC'lerinin ilk 20 dakikadaki hasar verilemez durumları kaldırıldı, savaş başladığı andan itibaren bu NPC'lere hasar verebilirsiniz.

Ayrıca Gatekeeper ve Garrison Leader NPC'lerinin HP(Can) değerleri düşürüldü.

Gatekeeper ve Garrison Leader NPC'lerinden eşya düşme ihtimali kaldırıldı.

Gatekeeper ve Garrison Leader NPC'Lerini öldüren oyuncular NPC kutusundan 1 adet Hero's Vow kazanacak ve ekstra 1 adet Hero's Vow daha elde etme ihtimaliniz bulunuyor.


Oreads savaş haritası haricinde diğer savaş haritalarına 2 [Karus/Elmorad Base Guard] eklendi ve Karus/Elmorad Base Guard öldürdüğünüzde eğer ırkınızın puanı gerideyse 20 puan kazanacaksınız. Beraberlik durumunda veya ırkınız puanda öndeyse Karus/Elmorad Base Guard öldürdüğünüzde puan alamazsınız.


[Gatekeeper], [Karus/Elmorad Base Guard] ve [Garrison Captain] NPC'leri öldürüldüğünde geçen duyurunun renginde değişiklik yapıldı.


[Karus/Elmorad Base Guard] öldürüldüğünde ekranın üst bölümünde ve sohbet penceresinde duyuru geçecek.

Savaş başlamadan önce geçen süre duyurularında değişiklik yapıldı.

Ronark Land haritasında kullanılabilen Anger yeteneği artık Lunar savaşlarında da kullanılabilecek.


High Score sistemi Lunar savaşlarında da aktif edildi.


Artık savaş sırasında atlı komutan görünüşüne sadece sunucudaki krallar sahip olabilecek.

Lunar savaş haritalarının orta bölgesine Giant Minotaur isimli yeni bir yaratık eklendi, Minotaur'u öldüren oyuncu kutusundan Lunar Belt elde etme şansı yakalayabilecek. Minotaur'a son vuruşu yapan oyuncu 1 adet Hero's Vow eşyasının sahibi olacak.


Nereidth savaş haritası(Gemi savaşı) dışındaki diğer Lunar savaş haritalarına her iki ırk için de yeni anıtlar eklendi.


Bu anıtları kırdığınızda kendi ırkınız için bir savaş puanı elde edebilirsiniz. Anıtlardan savaş puanı sadece geride olan taraf elde edebilecek, önde olan ırkın düşman anıtlarını kırması halinde puan verilmez.

Anıtlar ile geride olan taraf beraberlik sağlanana kadar puan kazanabilir, puanlarda beraberlik olduğu durumda anıtlardan iki tarafta puan elde edemez.

İyi eğlenceler!
NTT Game | Knight Online Ekibi